‘Will Smith is stiekem homo’

Will Smith (47) zou niet alleen zijn acteer- en zangtalenten gebruikt hebben om zijn carrière op te bouwen, maar zou ook intiem zijn geweest met belangrijke mannen uit de industrie. Althans zo beweert de transseksuele actrice Alexis Arquette.

Op Facebook postte de transseksuele actrice Alexis Aquette een bericht waarin ze beweert dat Will Smith homo is. Zo zou de acteur seksuele relaties onderhouden met belangrijke mannen uit de industrie om verder te komen in zijn carrière. Volgens Alexis liep het eerste huwelijk van Will met Sheree Zampino stuk, omdat ze Will betrapt had met een muziekproducer.

Volgens het Facebookbericht, die inmiddels verwijderd is, zou Will Smith intiem zijn geweest met de 57-jarige Benny Medina. Benny vertegenwoordigt verschillende Amerikaanse artiesten en was onder andere jarenlang de manager van Jennifer Lopez. 'Kort nadat Wills echtgenote hem had betrapt met Medina gingen ze uit elkaar', aldus Alexis.

Twee jaar later trouwde Will met actrice Jada Pinkett. Het stel heeft inmiddels twee kinderen. Alexis vindt het schockerend dat Will nog steeds niet uit de kast is gekomen. Volgens haar is het huwelijk tussen Will en Jada puur voor de schijn.

Overigens is Alexis niet de eerste die beweerd heeft dat Will homosksueel is. In 2012 vertelde Katrina, de zus van producer Benny, hetzelfde verhaal.
 

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen