×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wietze terug op de radio

Wietze terug op de radio
18.09.2017 -

Voormalig QMusic-coryfee Wietze de Jager heeft maandag een contract getekend bij Talpa Radio. 'Vanaf nu ook weer mooie radioplannen maken', laat hij weten op Instagram. Het is niet bekend op welke zender De Jager precies te horen zal zijn en wanneer hij van start gaat, maar bronnen melden aan Weekend dat dit waarschijnlijk op Radio 538 zal zijn.


Eerder werd al bekend dat de dj een van de gezichten van SBS Shownieuws wordt. De Jager zat het laatste halfjaar thuis vanwege een ruzie met zijn voormalige radiovriend Mattie Valk. Het tweetal maakte vijf jaar lang de ochtendshow op QMusic. De samenwerking liep spaak toen zij samen wilden over stappen naar Sky Radio, maar Valk toch een nieuw contract tekende hij QMusic. Dit voelde als verraad voor De Jager, die besloot niet meer verder te willen met zijn radiopartner.

Mattie Valk presenteert in zijn eentje nog steeds het ochtendprogramma van QMusic.