×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wietze mag terug op Q Music

Wietze mag terug op Q Music
30.07.2017 -

Wietze Jager is "meer dan welkom" om weer radio te komen maken bij Qmusic. Dat zegt programmadirecteur van de zender, Iwan Reuvekamp, zondag op de website van De Stentor. De dj zit sinds de breuk met collega Mattie Valk ziek thuis.


Mattie en Wietze vormden sinds 2011 een populair duo op de commerciële zender. Eerder dit jaar lekte uit dat het stel samen zou overstappen naar Sky Radio, maar Valk tekende zonder zijn radiomaatje in te lichten toch een nieuw contract bij Qmusic. Sindsdien is De Jager niet meer te horen op de radio.

Reuvekamp laat in het interview weten zich de clash bijzonder aan te trekken. "Er zijn veel dingen gebeurd die buiten mijn vermogen liggen, maar ik had er meer voor Mattie en Wietze moeten zijn. Sinds een jaar werk ik, naast Qmusic Nederland, ook voor Qmusic België. Ik verwijt mezelf dat ik daardoor minder aandacht had voor Mattie en Wietze. Dit is mijn persoonlijke gevoel, dit wordt mij niet verweten."

QMusic programmadirecteur Iwan Reuvekamp

Over de pijnlijke kwestie wil hij verder niet te veel uitweiden. "Het is een unieke situatie die uit de hand is gelopen, die niemand heeft gewild en je kan niet één iemand als schuldige aanwijzen."

Geruchten dat Wietze inmiddels als afspraken heeft gemaakt om later dit jaar bij Radio 538 aan de slag te gaan worden inmiddels sterker. De DJ zou in de race zijn voor een programma in de avond. 'Er wordt alleen nog gezocht naar een mede-presentator,' laat een ingwijde weten aan Weekend.