×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wietze de Jager wil snel terug op de radio

23.11.2017 -

Wietze de Jager hoopt 'zo snel mogelijk' terug te keren op de radio. 'Ik kan niet wachten, hopelijk begin volgend jaar', zei hij donderdag na afloop van de presentatie van het nieuwe mediabedrijf Talpa Network in Amsterdam.


De presentator vormde lange tijd een radioduo met Mattie van der Valk bij Qmusic,maar de twee gingen met ruzie uit elkaar. Wietze is nu te zien als presentator van Shownieuws op SBS6, maar verlangt erg terug naar het radiomaken.

'Ik dacht eerst: ik ben er helemaal klaar mee', zei hij. 'Maar het is alweer een tijdje aan het kriebelen. Tv is ook heel leuk, maar daarbij zie je ook wat je mist. Bij radio kun je alles zelf maken, je bent niet afhankelijk van camera's en een hele ploeg. Ik heb een hele korte spanningsboog. Bij radio kun je nu iets verzinnen en het vanavond uitvoeren'.

De presentator is momenteel veel aan het proefdraaien achter de schermen bij Talpa Radio. 'Ik heb veel overleg en we zijn veel ideeën aan het bedenken'. Of hij een plekje krijgt bij Radio 538, waar eerder over werd gespeculeerd, kan hij niet zeggen. 'Maar ik moet er wel van lachen, want het is een geweldige merk om voor te werken'.