×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wietze de Jager krijgt radioshow op 538

2.02.2018 -

Wietze de Jager keert terug op de radio. Hij krijgt vanaf maart een eigen show op Radio 538. Wat hij precies gaat doen en wanneer hij te horen is, maakt hij op een later moment bekend.


De Jager vormde lange tijd een radioduo met Mattie Valk bij Qmusic, maar de twee gingen met ruzie uit elkaar. Hij is nu te zien als presentator op SBS6, maar liet eerder al weten erg terug te verlangen naar het radiomaken.

'Ik ben weer terug on air', aldus de dj. 'Het is fantastisch om weer radio te mogen maken. En ik ben trots dat ik bekend mag maken dat ik voor Radio 538 aan de slag ga. Hiermee is de cirkel weer rond. Wat ik ga doen voor het mooiste radiostation van Nederland laat ik binnenkort weten'. 

Wietze liet zijn volgers lang in spannend voor zijn nieuwe project. Hij maakte de informatie via de volgende drie video's bekend:

 

Nieuwtje!!

Een bericht gedeeld door Wietze de Jager (@wietzedej) op

 

#partII

Een bericht gedeeld door Wietze de Jager (@wietzedej) op

 

DE ONTKNOPING! #partlll

Een bericht gedeeld door Wietze de Jager (@wietzedej) op