Wie gaat de Televizier-Ring winnen?

Wie Is De Mol is voor de zevende keer genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Het programma van de AVRO is samen met Divorce en Flikken Maastricht genomineerd.

Divorce wordt uitgezonden door RTL. Flikken Maastricht is een TROS-programma. Mensen konden de afgelopen maand stemmen en dat is massaal gedaan. Volgens de organisatie is het record, net als de zes voorgaande jaren, opnieuw verbroken.

Er waren tien programma’s genomineerd. Kijkcijferhits als Heel Holland Bakt, De Beste Singer-songwriter Van Nederland, Over Mijn Lijk en Moeder, Ik Wil Bij De Revue haalden het niet.

De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op 18 oktober. Vorig jaar won The Voice Of Holland de tv-prijs.

SBS6, RTL4 en de AVRO leveren de genomineerden voor de Zilveren Televizier-Ster voor beste mannelijke tv-presentator. Vandaag werd bekendgemaakt dat Jeroen van Koningsbrugge, Art Rooijakkers en Johnny de Mol op 18 oktober strijden om die prijs.

Jeroen, werkzaam bij RTL4, won de prijs al tweemaal. Johnny de Mol van SBS6 was al twee keer genomineerd. Art heeft zijn eerste nominatie te pakken. De presentator van Wie Is De Mol was daar behoorlijk van onder de indruk, zo bleek toen RTL Boulevard even contact met hem zocht.

De Zilveren Televizier-Ster voor beste vrouwelijke tv-persoonlijkheid gaat naar RTL. Drie vrouwen die op RTL 4 te zien zijn strijden om de tv-prijs. Wendy van Dijk, Linda de Mol en Chantal Janzen zijn genomineerd.

Linda en Wendy hebben de prijs al meerdere keren gewonnen. Chantal was in 2011 voor het eerst genomineerd. Toen verloor ze van Linda de Mol. Vorig jaar won Yvon Jaspers de Ster. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen