Placeholder

Wie droeg wat? De mooiste jurken bij de MTV VMA’s

Bij een awards-show hoort natuurlijk een rode loper. De sterren kwamen weer volledig uitgedost tevoorschijn in New York City voor de MTV Video Music Awards. Zo zagen ze eruit.

Beyoncé en haar dochtertje Blue Ivy stalen de show. Samen verschenen ze op de rode loper en hadden alle ogen op hun gericht. Dat was de rest van de avond niet anders, want Beyoncé won ook nog eens de meeste awards. Met acht awards kwam haar totale aantal maanmannetjes op 24. Daarmee versloeg ze Madonna, die tot dan toe de meeste VMA's op haar naam had staan. 

Foto: Instagram Beyoncé

Supermodel Naomi Campbell nam voor de gelegenheid zelfs twee outfits mee. In twee lichte jurken schitterde zij op de rode loper. 

Foto: Instagram Naomi Campbell

Alicia Keys houdt zich nog steeds aan haar belofte om nooit meer make-up te dragen. Haar rode jurk trekt genoeg aandacht dat ze niet eens make-up nodig heeft. 

Foto: Instagram Alicia Keys

Veel mensen keken uit naar de verschijning van Britney Spears bij de VMA's. De blondine is weer terug en hoe! In een strakke, zwarte jurk met sexy decolleté krijgt Brit alle aandacht die ze wil. 

Foto: Instagram Britney Spears

Heidi Klum heeft nog steeds benen die getoond mogen worden. Daarom verschijnt het 43-jarige model in een kort jurkje die nog maar net haar billen bedekt. 

Foto: Instagram Heidi Klum