Wibi Soerjadi: voor 12.500 euro per jaar nog niet goed verzekerd

Wibi Soerjadi betaalt jaarlijks twaalfduizend vijfhonderd euro aan verzekeringspremie. Maar nu hij blootliggende gehoorzenuwen blijkt te hebben, en daardoor niet kan werken, weigert de verzekeringsmaatschappij op te draaien voor de kosten. Dat meldt De Telegraaf.

Alle stukken betreffende de verzekering zijn naar Wibi’s advocaatgestuurd, ’Het is ongelofelijk dat de verzekering niet wil betalen,’vertelt zijn manager. ’Er staat in de kleine lettertjes dat er eenwachttijd van een jaar is, voordat sprake kan zijn van een eventueleuitkering.’

Natuurlijk vindt Wibi het verschrikkelijk dat hij niet kan spelen. Hijmoet het ene na het andere concert afzeggen. Daardoor heeft hij nu aleen ton aan schade. En dan blijkt ook nog eens dat zijnarbeidsongeschiktheidspolis niet in orde is.

De advocaat kijkt nu naar de zaak. Het kantoor heeft nog nooit een zaakvoor Wibi verloren. De woordvoerder van de verzekeringsmaatschappijzegt dat Wibi zelf heeft gekozen voor die wachttijd, en dat hij heelgoed wist wat hij ondertekende. Ook zegt hij het heel tragisch voorWibi te vinden.