Placeholder

Wibi Soerjadi verkoopt landgoed met verlies

Wibi Soerjadi heeft eindelijk zijn landgoed De Wulperhorst in Zeist verkocht. Volgens de website Bekendeburen.nl leidde de beroemde concertpianist flink verlies.

De verwachting was dat het landgoed zo’n 2,5 miljoen euro zou opbrengen. Uiteindelijk wisselde het gebied, met een oppervlakte van ruim 2.300 vierkante meter, voor iets meer dan 1 miljoen euro van eigenaar, stelt de website. De Disney-fan verkocht De Wulperhorst via een digitale veiling.

En dat terwijl er een hypotheek op rust van rond de 4,5 miljoen euro. Dat is niet het enige , want een paar jaar geleden werd bekend gemaakt, dat Wibi alleen al aan dwangsommen een bedrag van bijna 2 miljoen euro moest betalen. Of dat is gebeurd, is niet bekend.

Er zit een enorm gat tussen wat het landgoed momenteel heeft opgebracht en de hypotheek die erop rust en de dwangsommen van een paar jaar geleden. De verkoop zal dus zeker geen reden tot een feestje zijn. 

Soerjadi verhuisde vorig jaar naar een nieuw landgoed in Twente. Dit terrein voelt 'intiemer', stelde de pianist vorig jaar in het AD.

(Bron: Bekendeburen.nl)
(Bron: Bekendeburen.nl)
(Bron: Bekendeburen.nl)