×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wibi Soerjadi over ‘alles is weg’-diefstal: ‘Dieven zijn aangehouden’

Wibi Soerjadi over ‘alles is weg’-diefstal: ‘Dieven zijn aangehouden’
11.03.2020 -

Eindelijk een lichtpuntje voor Wibi Soerjadi. De politie heeft arrestaties verricht naar aanleiding van de diefstal op het landgoed van de pianist in Diepenheim, twee weken geleden. Dat vertelde hij dinsdag in Op1.


Het gaat volgens de pianist om ‘serieuze aanhoudingen’. Hij prijst de politie Hengelo voor hun inzet en heeft een deel van zijn spullen terug gekregen.

Wibi Soerjadi werd beroofd toen hij in Disneyland Parijs was om zijn vijftigste verjaardag te vieren. Hij meldde de inbraak op Instagram. ‘Alles weg inclusief paardenwagen’, aldus muzikant, die zei ‘in shock’ te zijn over de inbraak. De pianist moest na het bezoek aan Disneyland op de bank slapen omdat ook zijn beddengoed was ontvreemd.

De paardenwagen werd eerder al teruggevonden in Enschede. De pianist liet in Op1 ook weten het onzin te vinden dat hij het voortaan niet meer zo van de daken moet schreeuwen als hij voor langere periode van huis weg is. Er gingen talloze cameraploegen mee naar Disneyland om het feestje van Soerjadi vast te leggen.

Lees ook:

Melissa Drost moet GTST verlaten: ‘De tijd van bezorgdheid is voorbij’

Quinty Trustfull woont gescheiden van haar man

Yolanthe Cabau openhartig over turbulent jaar: ‘Ups en downs’