×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wesley en Yolanthe moeten betalen

Wesley en Yolanthe moeten betalen
1.05.2019 -

Na vijf jaar juridische rompslomp, is er dan eindelijk uitsluitsel: Wesley en Yolanthe moeten betalen. Het gerechtshof in Arnhem heeft bepaald dat het voormalig glamourkoppel de Etten-Leurse bouwondernemer Jeroen Nuijten een schadevergoeding van 89.000 euro moet betalen voor de gemaakte kosten voor hun villa op Ibiza, bevesttigt de advocaat van de twee.


Aanvankelijk was er een bedrag van 140.000 euro gevorderd, maar het hof heeft uiteindelijk 89.000 euro toegekend. Bovenop het bedrag komen nog processiekosten en rente. In 2013 maakten Wesley en Yolanthe plannen voor een villa. Maar een jaar later kreeg de bouwondernemer plotseling te horen dat het project niet doorging. Er was lange tijd discussie of er een overeenkomst was, maar nu hebben de rechters bepaald dat dat wel degelijk het geval was.

‘Het ging ons niet om geld, maar om het feit dat we destijds respectloos aan de kant zijn geschoven,’ vertelde Nuijten bij RTL Boulevard. ‘Ik ben heel opgelucht. Respectloos behandeld worden is niet prettig. Het is een langslepende kwestie geweest en ze hebben er veel aan gedaan om het te vertragen. Daarom is het fijn dat het recht nu gesproken heeft.’

De advocaat van het celebritykoppel-in-relatiecrisis laat weten de uitspraak te bestuderen om te kijken of ze in cassatie gaan, meldt BuzzE.