×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Wesley en Yolanthe hebben restaurant XaXa verkocht’

‘Wesley en Yolanthe hebben restaurant XaXa verkocht’
17.04.2019 -

Ze zouden uit elkaar zijn, maar (nog) niet van elkaar gescheiden: Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen. Nadat ze hun 'breuk' bekend hadden gemaakt bleef het stil rondom het glamourkoppel, maar nu is er weer nieuws vanuit het Sneijder-Cabau-kamp. Het stel zou hun restaurant XaXa op Ibiza gesloten en verkocht hebben.


Xavier, de broer van Yolanthe, wil aan Shownieuws niet bevestigen of dit bericht klopt. Wel laat hij weten dat hij ‘niets meer met het restaurant te maken heeft’.

Welke koper XaXa heeft overgenomen is nog niet bekend. Of de verkoop van het restaurant het startsein is van de verdeling van de complete Sneijder-Cabau inboedel is eveneens niet bekend. Zowel Wesley als Yolanthe hebben zich na de bekendmaking van hun ‘breuk’ afzijdig gehouden van de media.

Foto: Reni van Maren