×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wesley en Yolanthe doneren voor operatie baby

27.10.2017 -

Wesley en Yolanthe hebben een grote bijdrage gedaan aan de financiering voor de operatie van baby Miguel. Hij heeft de zeldzame oogafwijking Sclerocornea en heeft een speciale operatie nodig in de Verenigde Staten. Voor die operatie is 110.000 euro nodig.


Het geld voor de operatie is binnen en dat komt door de hulp van Wes en Yo. Daardoor kan baby Miguel in het najaar al geopereerd worden. 

Het sterrenkoppel kwam de oproep op het oog door een bericht in het AD. Daarin stond dat Miguel binnen een half jaar geopereerd moest worden. Naast de donatie die zij deden, deed het koppel een oproep voor Facebook. 

De afgelopen weken werden al meerdere acties georganiseerd, waaronder een statiegeldactie. De teller stond al op 52.000 euro. De rest van het geld werd binnen gehaald door de donaties van Wesley en Yolanthe en stichting Tiny en Anny van Doorne.