Placeholder

Werd Jort weer bedrogen?

Terwijl Jort Kelder nog treurt om zijn verbroken relatie met Lauren Verster, lijkt zij de draad van het leven alweer te hebben opgepakt. Volgens Hilversumse tv-bronnen zou de mooie presentatrice verliefd zijn op een knappe jonge cameraman. Was hij ook de oorzaak van de breuk met Jort?

Al sinds de zomer gingen er geruchten over relatieproblemen tussen Jort Kelder en Lauren Verster. Pas in oktober gaf Lauren (35) eindelijk toe dat het inderdaad uit was tussen haar en de 16 jaar oudere journalist.  ’Ik had geen zin er iets over te zeggen’, zei Lauren in het radioprogramma van Gerard Ekdom.

Jort maakt er overigens geen geheim van dat hij niet degene is geweest die de breuk heeft gewild. ’Lauren is degene geweest die onze relatie heeft opgeblazen’, zei hij vorige week. Die opmerking past precies bij de geruchten die al enige tijd in tv-kringen gaan. Daar wordt verteld dat Lauren sinds een tijdje een nieuwe vriend heeft. Deze tv-collega zou haar hart al in de zomer in vuur en vlam hebben gezet. Grote vraag daarbij is of dit al gebeurde toen Lauren officieel nog met Jort was…

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het deze week in Weekend!