×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wendy van Dijk unplugged

Wendy van Dijk unplugged
29.07.2019 -

Wendy van Dijk kondigt maandag radiostilte aan. De presentatrice gaat op vakantie en neemt haar telefoon niet mee. ’De vakantie is begonnen! Ik ga even een tijdje offline. Even geen social media, geen afleiding', schrijft Wendy op Instagram.


Zeer toepasselijk staat Wendy op de foto met een gigantische stekker om haar schouder gewikkeld waarmee ze laat zien ‘unplugged’ te zijn. In een lichtblauwe outfit en vrolijke laarzen lijkt ze helemaal klaar te zijn voor haar vakantie waarin ze tijd gaat nemen voor haar gezin.

‘ Geen: ‘mam doe je telefoon nou weg!’ Even echte aandacht voor elkaar. Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie en tot over een paar weekjes! Geniet! #unplugged #zomervakantie # wensjullieeenfijnezomer #☀️’ , schrijft Wendy, die na haar vakantie bij Talpa Network begint.