×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wendy van Dijk toegezongen door haar zoon

Wendy van Dijk toegezongen door haar zoon
26.04.2019 -

Wendy van Dijk nam vrijdagavond na negen jaar afscheid van The Voice en werd hierom in het zonnetje gezet. Tijdens de finale van The Voice Kids zongen haar zoon Sem en ex Xander de Buisonjé de presentatrice toe.


Het duo bracht een aangepaste versie van de single Appelboom ten gehore. De tekst hadden ze speciaal aangepast zodat die sloeg op Wendy.

Voorafgaand aan het bijzondere optreden kreeg de presentatrice, die naar Talpa vertrekt, een staande ovatie van het publiek. Ook sprak haar tv-collega Martijn Krabbé, met wie ze al sinds het begin alle versies van The Voice presenteert, haar toe. ‘We hebben zo’n vijftien jaar samen gepresenteerd,’ zei hij. ‘We zijn jou gewoon heel dankbaar dat je de beste jaren van je leven aan ons hebt gegeven.’