×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wendy en Yolanthe proberen huwelijken te redden

Wendy en Yolanthe proberen huwelijken te redden
8.05.2019 -

Niet alleen Wendy van Dijk zag begin dit jaar donkere wolken samenpakken boven haar huwelijk met Erland Galjaard, ook Yolanthe Cabau liet haar manager een persbericht de wereld insturen dat het over en uit was tussen haar en Wesley Sneijder. Beide showbizzhuwelijken hadden de druk van de schijnwerpers niet weten te overleven, zo leek het.


Afgelopen week werden beide showbizzkoppels, afzonderlijk van elkaar, gezien op het voor hen zo vertrouwde Ibiza. Ooggetuigen zagen Wesley en Yolanthe, samen met vrienden, bij hun riante huis in Cala Tarida. De twee konden het volgens meerdere bronnen prima met elkaar vinden en leken zelfs lol te hebben samen.

Een paar kilometer verderop, in de bergen bij de villa van Wendy en Erland, werd tijdens de meivakantie óók hard gewerkt aan het redden van een showbizzhuwelijk. Terwijl dochter Lizzy op het strand op zoek ging naar schelpjes, hadden Wendy en Erland alle tijd voor lange gesprekken op hun ligbedjes.

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 19 ligt nu in de winkel!