×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wendy en Xander verrassen jarige zoon

Wendy en Xander verrassen jarige zoon
10.02.2019 -

Sem van Dijk, de zoon van Xander en Wendy, viert vandaag zijn 16e verjaardag! En om dat te vieren, is hij flink in de watten gelegd door zijn ouders. Sem kreeg namelijk een brommobiel!


Op een filmpje is te zien hoe de 16-jarige verrast wordt. ‘Je bent zestien jaar en je wilde natuurlijk een scooter’, spreekt Wendy hem toe. ‘Maar wij allemaal dachten met een scooter is het niet de vraag óf je valt, maar wanneer je valt.’ Ze vult vervolgens aan: ‘Toen zei je mij, ik wil niet iets op twee wielen, maar op vier wielen. Je liet me een foto zien van een oud barreltje, uiteindelijk stuurde je ook een foto en zei je: ’maar dit, is een droom’. Draai je maar om.’

Sem is zichtbaar verrast en bovenal ontzettend blij met zijn verjaardagscadeau!