×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wendy en Erland genieten intens van gezinsuitje

Wendy en Erland genieten intens van gezinsuitje
6.06.2019 -

Ondanks hun huwelijksperikelen waren Wendy van Dijk en Erland Galjaard woensdagavond samen bij het concert van Marco Borsato in De Kuip. Op Instagram deelt de presentatrice donderdag een foto van hen samen met dochter Lizzy.


‘Wat een avond. Wat mogen we met z’n allen toch ongelooflijk trots zijn op jou, hoe jij mensen roert en meeneemt in een rollercoaster van emoties. Verdriet, geluk en liefde. Je weet mensen altijd te verbinden met je muziek. Geliefdes, vreemden, uiteindelijk wordt het 1 bubbel van liefde voor elkaar’, blikt Wendy terug.'”Dank je wel Marco voor de persoon die je bent en wat je ons allen keer op keer brengt.’

Wendy en Erland maakten begin dit jaar bekend dat hun huwelijk zwaar weer verkeert. Ze lieten weten er hard aan te werken om er samen uit te komen.