×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Weer een rechtszaak voor Patricia Paay

26.07.2018 -

Patricia Paay en Johan Vlemmix treffen elkaar op dinsdagmiddag 28 augustus in de rechtbank. De rechtszaak vindt plaats in de rechtbank van Den Bosch of Eindhoven.


Paay eist een schadevergoeding van 30.000 euro van de ondernemer uit Eindhoven die een levensgrote sekspop van haar op de markt wilde brengen. Vlemmix en Paay mogen in de rechtbank allebei hun verhaal doen aan de rechter en argumenten uitwisselen, meldt een woordvoerder van de rechtbank Oost-Brabant.

Paay stelt dat haar carrière in het slop is geraakt door de geruchtmakende verspreiding van een plasseksvideo en dat Vlemmix dat heeft misbruikt om zijn handel te beginnen. Volgens Vlemmix is daar geen sprake van. De Brabander liet eerder al weten bereid te zijn tot het maken van excuses, maar hij weigert te betalen of te schikken.

Paay won deze week haar zaak tegen GeenStijl die haar plasseksfilmpje verspreidde. Ze krijgt 30.000 euro. Ze had 450.000 euro geëist.