Placeholder

Weer een model voor Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio kreeg tijdens de afterparty van de CFDA-awardshow in New York gezelschap van model Kelly Rorhbach. Omstanders melden dat ze uitvoerig aan het flirten waren.

Leonardo en Kelly kwamen maandagavond laat een paar minuten na elkaar binnen. Even later gingen ze ergens achterin samen aan een tafel zitten. Volgens een ooggetuige hielden ze het netjes, maar was het overduidelijk dat de 24-jarige blondine de zestien jaar oudere Hollywoodster erg leuk vindt.

Het zou zomaar kunnen dat de twee een stelletje zijn. Afgelopen weekend huurden Kelly en Leonardo nog samen met een kleine groep vrienden een luxe landhuis in Wainscott, weet Page Six. Vorig jaar doken ook al geruchten op over hun vermeende romance, nadat ze samen waren gespot in een nachtclub.

Als de vonk is overgesprongen, dan zou dat geen verrassing zijn. DiCaprio heeft immers een voorkeur voor blonde modellen, afgaande op zijn relaties met onder anderen Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Erin Heatherton en Toni Garrn. Hij werd onlangs ook in verband gebracht met zangeres Rihanna.

Kelly Rohrbach