×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Weer een ‘K3-tje’ gaat solo

5.10.2017 -

Voormalig K3-zangeres Karen Damen gaat een soloplaat maken. Het Nederlandstalige album moet in het voorjaar uitkomen. Op weg naar de release wordt ze gevolgd door de Vlaamse zender VIER voor het programma 'Karen maakt een plaat'.


'Ik wil dat die plaat écht van mij is, zowel in tekst als in muziek', zegt de 42-jarige Karen, die lang twijfelde of ze in het Engels, Nederlands of Antwerps moest zingen. 'Ik werk nu al een tijd lang samen met heel fijne mensen die snappen wat ik bedoel. Deze plaat is wie ik écht ben'.

De eerste single komt in november uit in Vlaanderen. Ook is het eerste soloconcert van Karen al aangekondigd. Op 16 maart staat ze in de Lotto Arena in Antwerpen.

 

Omg, the word is out! 16/03/2018 Lotto Arena. #zoooospannend @opvier @antonyvanderwee

Een bericht gedeeld door Karen Damen (@karendamen) op

De zangeres kwam eerder deze week ook al in het nieuws omdat zij in een interview vertelde dat ze liposuctie heeft laten doen.