×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Weeën Khloé Kardashian begonnen door stress

12.04.2018 -

Khloé Kardashian heeft, kort nadat beelden online verschenen van haar vriend Tristan Thompson die haar bedriegt, vroege weeën gekregen. De realityster zou op het punt staan te bevallen.


Kardashian, die in december 2017 aankondigde zwanger te zijn, zou van plan zijn haar vriend wel toe te laten tijdens de bevalling. De realityster is er volgens bronnen kapot van dat hij haar heeft bedrogen, maar wil hem niet de kans om bij de geboorte van zijn dochter te zijn ontzeggen.

Het is onduidelijk of Thompson die kans ook zou willen benutten. De basketballer werd deze week gefilmd en gefotografeerd terwijl hij intiem was met een stripper. Op de beelden was hij zoenend te zien, maar ook zouden de twee zich enkele tijd hebben opgehouden in een hotelkamer.

Kris Jenner, de moeder van Kardashian, zou direct naar haar dochter zijn gevlogen na de eerste geruchten over het bedrog. Ook zussen Kim, Kourtney, Kendall en Kylie Jenner zouden van plan zijn zo snel mogelijk naar hun hoogzwangere zus te gaan.