Weduwe Patrick Swayze geeft jawoord

Lisa Niemi is afgelopen weekend getrouwd met juwelier Albert DePrisco. De weduwe van de in 2009 overleden acteur Patrick Swayze stapte in besloten kring in Palm Beach in het huwelijksbootje, zo melden diverse Amerikaanse media.

De actrice en danseres ontmoette DePrisco zo'n twee jaar geleden waarna de twee zich afgelopen december verloofden. ’Verliefd zijn is prachtig’, schreef Niemi op haar blog in april. Soms moest ze lange tijd doorbrengen zonder haar nieuwe vlam, die in Boston werkt. ’Toen Albert bij me weg was, kwam mijn angst dat iemand weer bij me weggehaald zou worden naar boven.’ Een paar dagen voor het huwelijk vertelde ze aan People dan ook dat ze stond te popelen om te trouwen. ’Ik kijk het meeste uit om naar het altaar te stappen en hem in zijn twinkelende ogen te kijken.’

Niemi was 34 jaar getrouwd met Swayze die in 2009 overleed aan alvleesklierkanker. Vlak na zijn dood gaf ze al aan dat ze niet voor de rest van haar leven eenzaam bij de pakken neer zou gaan zitten. ’Daar ben ik het type niet voor’, vertelde ze destijds.