×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Weduwe leadzanger Linkin Park vraagt advies

26.03.2018 -

Talinda, de vrouw van Chester Bennington, wil graag de jaarlijkse traditie van een familiefoto voortzetten en vraagt haar volgers om tips. De leadzanger van de band Linkin Park stapte acht maanden geleden uit het leven en zijn weduwe vraagt zich op Twitter wanhopig af hoe ze 'het gat' dat hij achterliet moet opvullen.


'Het is tijd voor onze jaarlijkse familiefoto's. Wie heeft tips om deze traditie voort te zetten nu we in diepe rouw zijn om het verlies van Chester. Er is een gat in onze familie. Maar wij achterblijvers moeten deze jaarlijkse traditie voortzetten, vooral voor de kleintjes', schrijft Talinda bij een foto van haar met Chester en hun drie kinderen.

Fans reageren met uiteenlopende tips. De een adviseert om op de foto kledingstukken van Chester te dragen terwijl een ander suggereert de kinderen een foto van hun vader te laten dragen. 'Doe wat je altijd deed en blijf bij de traditie. Hij zal altijd een deel van de familie en jullie foto's blijven, hij zal blijven voortleven in jullie prachtige kinderen', meent een meelevende fan.