×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Weduwe Derrick-acteur boos op omroep Max

22.05.2013 -

De weduwe van Derrick-acteur, Horst Tappert, is woest op Omroep Max. Ursula Tappert-Pistor noemt het 'dom en kortzichtig' van de ouderenomroep om de politieserie van de buis te halen, nadat bekend werd dat de Duitser een SS-verleden had.


'Mijn man draait zich om in zijn graf', aldus Ursula tegen de Telegraaf. 'Iedereen die mijn man als mens en kunstenaar heeft gekend, weet dat hij door en door deugde. Hij was geen nazi, hij heeft geen misdaden begaan. Mijn lieve Horst was altijd integer.' Horst Tappert, die in 2008 overleed, zou deze week 90 jaar oud zijn geworden. Eerder ontdekte een Duitse onderzoeker dat Horst in de Tweede Wereldoorlog lid was van de Waffen SS. Zelf beweerde hij altijd hospik bij de Wehrmacht te zijn geweest.