×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wedding Bells: Monique Westenberg vangt bruidsboeket

Wedding Bells: Monique Westenberg vangt bruidsboeket
25.05.2019 -

Begin deze maand waren André Hazes en Monique Westenberg nog samen op een super romantische vakantie naar Venetië en werden ze door Weekend zelfs in een juwelierszaak gespot. Maar nu lijkt een bruiloft dichterbij dan ooit: Monique plaatst namelijk een opmerkelijke foto op haar Instagram. Zou dit hét teken zijn?


Op de Instagram van Monique is te zien dat de blondine een bruidsboeket vasthoudt. Wat blijkt nu: tijdens een bruiloft waar zij aanwezig was, ving nou juist zíj het boeket. Men zegt dat de gelukkige die dit boeket vangt, de eerstvolgende is die in het huwelijksbootje zal stappen. Zou dit ook voor André en Monique gelden? Bij de foto schrijft de 41-jarige vriendin van André: ‘Vangst van de dag’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Catch of the day

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell) op