×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Waylon schreef songfestivallied voor Bibi

5.03.2018 -

Waylon is nog steeds stapelgek op zíjn Bibi. Eén van de liedjes die de zanger voor het songfestival schreef, is geschreven voor haar. Dat vertelde hij in het programma Muziekcafé op NPO Radio 2.


Het liedje The World Can Wait, tevens de titel van zijn aankomende tournee én nieuwe album, is onder meer bedoeld als boodschap en advies voor zijn vriendin Bibi Breijman die met een burn-out kampt.

De vlogster én winnares van de show It Takes 2, maakte onlangs bekend te kampen met een burn-out. Een mededeling waar veel kritiek op kwam: ‘Zelfs volwassen mannen in talkshows hadden een mening over haar’, aldus Waylon. ‘Ik heb haar toen thuis aangeraden dat de wereld wel kan wachten. Later vond ik dat een mooie insteek voor een liedje’.

Beluister het hele interview hier terug.