×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Waylon reageert op mogelijke afwezigheid bevalling

28.09.2018 -

Onlangs ontstond er wat commotie vanwege het feit dat Waylon misschien niet aanwezig kan zijn tijdens de bevalling van zijn vriendin Bibi Breijman. Eind november is ze uitgerekend, echter staat Waylon twee dagen na de uitgerekende datum op het podium met zijn concertreeks Waylon Live In Concert-Top 1000 Aller Tijden. De kans bestaat dus dat Bibi bevalt terwijl Waylon op het podium staat.


Er werd zelfs gesproken over een 'ongelukkige timing', iets wat bij Waylon in het verkeerde keelgat schoot: 'Ongelukkig is het laatste woord wat ik wil lezen in dit geval, wij zijn namelijk enorm gelukkig en al helemaal met de 'timing' van Bibi's zwangerschap. Op de uitgerekende datum en bevalling hebben wij geen invloed en ook al zouden we dat kunnen hebben, we willen het niet!' 

Over of hij wel of niet bij de bevalling is, zegt Waylon het volgende: 'Alles gaat zoals de natuur dat bepaalt. Als dat zou betekenen dat ik er niet bij kan zijn omdat ik die avond in Rotterdam Ahoy sta met de Top 1000 Allertijden dan is dat de prijs die betaald moet worden voor het prachtige leven dat wij hebben. Zoals Freddy Mercury ooit zong 'The Show Must Go On', zo zal het ook voor ons zijn. Uiteraard wil ik bij de geboorte zijn, niets liever… Maar als dat een faillissement betekent dan is er weinig te eten. 

Hij sluit af met: 'Niemand hoeft zich zorgen te maken en vooral alle roddelrubriekjes niet!'