×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wauw: Liam Payne poedelnaakt op social media

Wauw: Liam Payne poedelnaakt op social media
11.07.2019 -

Fans van Liam Payne zijn door het dolle. De voormalig One Direction-zanger is uit de kleren gegaan voor modefotograaf Mert Alaş en die kon het niet laten een naaktfoto te delen op social media.


‘Ga uit mijn stoel’, schreef Mert bij een foto waarop Liam met zijn blote billen op een regisseursstoel zit en zwoel in de camera kijkt. De modefotograaf, die een duo vormt met Marcus Piggott, belooft ‘snel’ meer weinig verhullende kiekjes van Liam.

Die lijkt zeer blij te zijn met het resultaat. Het viel Twittergebruikers op dat de foto die Liam op Merts stoel maakte erg veel lijkt op een plaatje dat eerder van Kate Moss werd geschoten. Liam retweette de twee foto’s naast elkaar.