Wauw: Kimberley Klaver deelt bikinifoto vlak na zwangerschap

Amper een maand geleden kwam het zoontje van Kimberley Klaver en haar vriend Michel van den Bergh ter wereld. Dat de actrice daarvoor ruim acht maanden lang met een kleine uk in haar buik heeft rondgelopen, is nog maar amper te zien. Op Instagram showt de actrice haar bikinilijf.

Op het kiekje is te zien dat Kimberley van het prachtige weer én van haar pasgeboren zoontje Julius geniet. Gezien de hoge temperaturen, draagt ze niets meer dan een bikini. En daarbij is gelijk te zien dat de meeste zwangerschapskilo’s eraf gevlogen zijn! Een volger laat onder haar foto weten: ‘Wauuuuuw je lijf!!’

Amper vier weken geleden beviel Kimberley een maand te vroeg van haar eerste kindje. Het ventje had de eerste twee weken echter wel wat extra ondersteuning nodig, en dus ging hij na zijn geboorte de couveuse in. 12 juli mochten Kimberley en Michel hun zoontje eindelijk mee naar huis nemen. ‘Wat heb je het goed gedaan en wat laat je veel wilskracht, karakter en overtuiging zien. Nu al zo trots op jou’, liet de actrice destijds weten.

Julius is het eerste kindje van Kimberley en haar vriend Michel van den Bergh, met wie ze sinds vorige zomer een relatie heeft. Michel heeft naast Julius nog drie kinderen.