×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wat zoet: Zo zag Anna Drijver eruit als baby

Wat zoet: Zo zag Anna Drijver eruit als baby
9.12.2019 -

Nu zijn ze wereldberoemd, maar herken jij de sterren ook op de foto’s uit hun kindertijd? Deze week de jeugdfoto's van Anna Drijver.


Anna Drijver werd op 1 oktober 1983 geboren in kraakpand De Blauwe Aanslag in Den Haag. Ze groeide op in een woongroep. Kleine Anna was jarenlang een lastpak. ‘Als het niet ging zoals zij het wilde, werd ze boos. Kringgesprekken op school vond ze maar niets. Waarom moest ze luisteren naar iemand die ­bijvoorbeeld naar een pretpark was geweest?’, vertelde haar vader Peter ooit.  Volgens haar moeder Mieke was Anna ook heel initiatiefrijk. ‘Op haar negende wilde ze naar Texel en ze kreeg het voor elkaar dat een paar vriendinnen en een lerares meegingen.’ Volgens haar ouders kwam er op haar 14e wat balans in Anna’s leven, toen werd ze model. Later meldde ze zich aan bij de Amsterdamse Toneelschool en inmiddels kennen we haar als actrice. Zoals in de tv-serie Nieuwe Buren, waarin ze samen met haar geliefde Benja Bruijning speelt.

Lees ook:

André Hazes maakt zijn Bridget ‘gek’ met gespierd bovenlichaam

Trijntje Oosterhuis deelt emotioneel bericht over dochtertje

Raymond van Barneveld weet het zeker: ‘Met Julia wil ik trouwen’