×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wat zoet: tweeling Monaco heeft verjaardagsboodschap voor oma

Wat zoet: tweeling Monaco heeft verjaardagsboodschap voor oma
10.12.2019 -

Vrijdag is het feest in Monaco! Dan vieren Prinses Gabriella en prins Jacques alweer hun vijfde verjaardag. Om alvast in de feeststemming te komen plaatst hun moeder prinses Charlène vandaag een mierzoete video op Instagram.


In de video is te zien dat de tweeling hun feestmuts al op hun hoofd heeft en een roltong in hun handen. ‘Verjaardagsboodschap voor oma’, schrijft prinses Charlène onder het filmpje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Birthday Message for Grandma

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Gabriella, die een paar minuten ouder is dan haar broer, en Jacques vergezellen hun ouders geregeld. Zo staan ze elk jaar met prins Albert en prinses Charlène op het balkon op de nationale feestdag van Monaco. Charlène vertelde onlangs dat de prins en prinses ‘ongelofelijk lief en aardig’ tegen elkaar zijn. ‘Ze steunen elkaar onvoorwaardelijk’, zei ze eind vorige maand in een interview met het Franse blad Point de Vue.

Lees ook:

Sylvie Meis onthult eerste details bruiloft

Peter Faber gooit roer om: ‘Ik voel me nu fantastisch!’

Joke Bruijs over verlies broer: ‘Ik mis hem nog elke dag’