×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Was Anouk onder invloed tijdens DWDD?

16.02.2018 -

Veel mensen zullen het zich ongetwijfeld afgevraagd hebben. Was Anouk stoned tijdens de uitzending van De Wereld Draait Door?


Kijkers vonden vooral het begin van het gesprek aan tafel apart en verwarrend. Anouk leek niet helemaal wakker, vergat wat voor vragen er aan haar gesteld werden en zat naar eigen zeggen 'niet op te letten'. En, tot grote verrassing van presentator Matthijs van Nieuwkerk vroeg ze zelfs of de vreemde momenten wel uitgezonden werden, terwijl iedereen toch weet dat De Wereld Draait Door een live-programma is.

Vandaar dat veel kijkers zich afvroegen of Anouk onder invloed was tijdens het interview. Een aantijging waar Anouk zelf nog niet op gereageerd heeft. Maar neem het niet van ons aan, oordeel zelf: