×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Walking Dead-ster stiekem getrouwd

Walking Dead-ster stiekem getrouwd
8.10.2019 -

Mooi nieuws voor Jeffrey Dean Morgan. Hij is in het geheim getrouwd met One Tree Hill-actrice Hilarie Burton. De The Walking Dead-acteur gaf, na 10 jaar een relatie te hebben met Hilarie, zijn ja-woord in het bijzijn van hun kinderen. Dit laat Morgan weten via Instagram.


‘Mrs. Morgan, ik hou van jou. Dank je wel dat je me de gelukkigste man op aarde maakt,’ aldus Jeffrey. ‘Ik zal er wat over zeggen. Het was een intieme ceremonie, met onze kinderen erbij. Met daarna een spetterend feest. Heel veel dank aan al onze vrienden en familieleden. Het was zonder twijfel een van de mooiste dagen van ons leven. Ik wist niet dat dit zo perfect kon zijn, maar dat was het en nog zoveel meer.’

Het is het tweede huwelijk voor de 53-jarige Morgan. Ook voor de 37-jarige Burton is het haar tweede huwelijk.