×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Walk Of Fame-ster voor Mary J. Blige

4.01.2018 -

Mary J. Blige wordt geëerd met een ster op de Hollywood Walk of Fame. De zangeres en actrice krijgt een ster op Hollywood Boulevard in de categorie muziek. Rapper Sean 'P. Diddy' Combs onthult de ster op 11 januari, meldt Variety.


'Mary J. Blige is één van de populairste zangeressen van onze generatie. Fans zullen het geweldig vinden om haar ster te zien op de Boulevard, waar de hoogtepunten van haar carrière op deze beroemde stoep worden gevierd', aldus Ana Martinez, producer van de Walk of Fame-ceremonies.

De met negen Grammy Awards onderscheiden zangeres is ook al gelauwerd voor haar acteerwerk. Blige ontving een Golden Globe Award, een SAG Award en een Critics' Choice Award voor haar rol in Mudbound. Ook werd ze genomineerd voor een Golden Globe voor de beste originele song voor Mighty River.