Placeholder

Waldemar Torenstra met sixpack op cover Men’s Health

Acteur Waldemar Torenstra siert met ontbloot bovenlijf en zichtbaar sixpack de cover van de nieuwe Men's Health. Voor de BNN-serie Vechtershart transformeerde Waldemar in een paar maanden tijd zijn lichaam in dat van een K1-vechter.

Arie Boomsma sprak Waldemar over zijn rol en hoe hij trainde voor de spiermassa. Boomsma: ''Het knokken deed de acteur voor deze serie zonder stand-ins, wat zeer ongebruikelijk is. Er zijn niet veel acteurs die aan hun regisseur zouden vragen of ze echte trappen en stoten mogen incasseren zodat de scènes in de ring er authentiek uitzien." Op de website van het fitnessblad staat een video van de covershoot.

De dramaserie Vechtershart is een achtdelige serie die zich afspeelt in de wereld van de vechtsport en boksscholen. Waldemar Torenstra vertolkt de rol van Nick Roest, een voormalig K1-kampioen die na vier jaar gevangenisstraf vrijkomt. Waldemar vertelde al eerder dat hij flink wat klappen kreeg te verduren tijdens de opnames en dat hij soms gillend van de pijn wakker werd.

Naast Waldemar en Benja Bruijning hebben onder anderen Imanuelle Grives, Werner Kolf en Johan Leysen grote rollen in de serie. Vechtershart is vanaf 22 november elke zondag te zien bij BNN op NPO3. De nieuwe Men's Health is vanaf vrijdag te koop.