×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Waarom Tjitske Reidinga nog steeds niet samenwoont

Waarom Tjitske Reidinga nog steeds niet samenwoont
22.12.2019 -

Tjitske Reidinga en Peter Blok zijn al ruim vijf jaar een koppel. Toch wonen de twee acteurs nog altijd niet onder één dak.


Tjitske Reidinga (47) en Peter Blok (59) schokten alweer zes jaar geleden de toneelwereld, toen bekend werd dat zij verliefd waren geworden tijdens het spelen, én dat zij samen verder wilden gaan. Deze nieuwe liefde betekende na zestien jaar het einde van Tjitske’s huwelijk met Vincent Croiset, en ook voor de partner van Peter, scenarioschrijfster Maria Goos, waren de druiven zuur. Zij zag haar man na 33 jaar vertrekken, en bleef alleen achter. Nog altijd is Peter Blok samen met de Gooische Vrouwen-actrice, die vanaf 19 december naast hartsvriendin Linda de Mol schittert in de nieuwe film April, May en June. Toch wonen de twee acteurs na hun relatie van ruim vijf jaar nog altijd niet onder één dak.

Peter is niet van plan om daar binnenkort verandering in te gaan brengen, zo vertelt hij desgevraagd aan Weekend: ‘Nee, we gaan niet samenwonen, het gaat heel goed zo. Ik zeg nooit nooit, maar het bevalt ons. Het is een soort van latten.’ Tjitske en haar Peter zijn een ideaal koppel. Peter vertelde daar eerder over aan Weekend: ’Wat zij goed kan, kan ik niet, en vice versa, dus dat is wel leerzaam. Zij kan mij heel goed op weg helpen en stimuleren om te doen wat ik zélf wil doen, zonder rekening te houden met wat andere mensen vinden.’

Lees ook:

Eddy Ouwens mist dochter iedere dag: ‘Ik heb professionele hulp’

Yolanthe kan nog steeds op familie Sneijder rekenen

Gescheiden Maria Tailor verliest haar modewinkels