Waarom boer Jos nog niet trouwt

Boer Jos en zijn vriendin Saskia willen dolgraag trouwen. Maar ze zijn verstandig en wachten daar nog een tijdje mee. Dat antwoordt Jos op de site van Boer Zoekt Vrouw op vragen van kijkers.

Jos, boer en woonachtig in Frankrijk, koos in een van de laatste afleveringen van het programma Boer Zoekt Vrouw Internationaal tegen de verwachting van veel kijkers in niet voor de blonde Leonie, maar voor Saskia – die ook in Frankrijk woont en de taal goed spreekt. De twee gingen samen op citytrip en leken dolverliefd te zijn. Een paar maanden na de opnames zijn ze nog steeds een stel.
De afstand was eerst een probleem voor de twee, maar een oplossing lijkt in zicht. Saskia heeft inmiddels werk gevonden op een camping 30 kilometer van de boerderij van Jos, schrijft hij. Binnenkort kunnen de twee elkaar dus wat vaker zien. Nu woont ze namelijk 620 kilometer bij hem vandaan en dat is qua reistijd net zo ver weg als Nederland. Saskia gaat voorlopig nog niet bij Jos wonen, die binnenkort een eigen woonruimte krijgt.
Het stel kent elkaar nu drie maanden, en ze kijken samen ook vooruit, blijkt uit het antwoord van Jos op een vraag over de toekomst. "Ooit gaan wij trouwen en ooit willen wij kinderen. Maar nu nog niet. We zijn heel gelukkig en het liefste zou ik vandaag nog trouwen, maar we hebben samen besloten om verstandig te zijn en gewoon nog even te wachten. We hebben nog tijd genoeg om van elkaar te genieten."