×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrouw zanger Paul Young overleden

27.01.2018 -

Stacey Smith, de vrouw van zanger Paul Young, is op 52-jarige leeftijd overleden. Zij overleed aan de gevolgen van een hersentumor.


Stacey was al twee jaar ziek. Young (62) maakte het nieuws van het overlijden van zijn vrouw zelf bekend op Twitter. 'Zij is vreedzaam gestorven in het bijzijn van haar familie, haar beste vrienden en haar vier kinderen', meldde hij.

De Britse zanger, onder meer bekend van de hit Love Of The Common People, leerde het model kennen in 1983 op de set van de videoclip van zijn nummer Come Back And Stay. Vier jaar later gaven zij elkaar het ja-woord. Het echtpaar heeft vier kinderen, waarvan Smith er eentje kreeg toen het echtpaar enige tijd uit elkaar was.