×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrouw Will Smith was drugsdealer

20.07.2017 -

Jada Pinkett Smith was een drugsdealer toen ze Tupac Shakur voor het eerst ontmoette. "Zo begon onze vriendschap", aldus Jada, die destijds al snel uit het drugscircuit verdween. "Ik kwam eruit en hij raakte er juist meer in."


Volgens Jada ging haar vriendschap met Tupac, die in 1996 werd doodgeschoten, over overleven. Van een romance was geen sprake. "Ik weet dat veel mensen dat altijd zullen zeggen maar dat komt omdat ze het verhaal niet kennen. Het was overleven, hoe we elkaar ondersteunden. Als je iemand hebt die je steunt wanneer je niemand meer hebt, betekent dat alles voor je," aldus de vrouw van Will Smith in een gesprek met radiozender SiriusXM.