×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrouw Tom Hanks laat borsten verwijderen

14.04.2015 -

Rita Wilson, de vrouw van Tom Hanks, heeft haar beide borsten onlangs preventief laten verwijderen toen er borstkanker bij haar werd vastgesteld. Zo laat de actrice in een verklaring weten.


"Ik ben even gestopt met mijn rol in het toneelstuk Fish In The Dark. Vorige week ben ik, met de steun van mijn man, familie en vrienden, onder het mes gegaan. Ik heb een mastectomie en reconstructie van beide borsten ondergaan", laat Rita (58) aan People weten.

"Ik ben nu aan het bijkomen en zoals het er nu uitziet, kom ik er helemaal bovenop", stelt Wilson gerust. "Hoe dat kan? Ik was er vroeg bij, heb goede dokters in de armen genomen en ik heb om een second opinion gevraagd." Rita laat weten dat ze blij is met de steun die ze krijgt. "Iedere dag kom ik een stapje verder en ik kijk ernaar uit om weer helemaal gezond te zijn."

Wilson zal vanaf 5 mei weer aan het werk gaan.