Vrouw Michael Bublé geeft eerste interview over ziekte zoontje

De wereld van Michael Bublé, zijn vrouw Luisana Lopilato en hun familie stond vorig jaar oktober op z'n kop toen driejarig zoontje Noah werd gediagnosticeerd met kanker. Nu het een stuk beter met het ventje gaat, heeft Luisana haar eerste interview gegeven over de ziekte van Noah.

'Het is verschrikkelijk voor iedere ouder om het nieuws te horen dat wij te horen kregen toen Noah ziek werd', vertelt de Argentijnse actrice in het emotionele interview. Afgelopen oktober werd Noah ziek en bracht Luisana hem naar de dokter in Argentinië. Zij spraken over de bof, maar hun eigen dokter zei dat het een keelinfectie was en gaf het ventje antibiotica. 

Ze bracht het ventje naar de Verenigde Staten om hem verder te laten onderzoeken, op aanraden van hun eigen dokter. Ze vertrok naar Los Angeles, een plek die ze met haar man Michael had afgesproken als behandelplaats omdat het midden tussen hun families in Argentinië en Canada ligt. Daar werd iets gevonden in de buik van Noah. Michael Bublé wist ten tijde van het vertrek van Luisana niet dat ze naar de VS was gegaan, omdat ze hem niet te pakken kon krijgen vanwege een belangrijk interview in Engeland. Toen Michael hoorde wat er aan de hand was, vloog hij meteen van Londen naar zijn familie. Zijn tour cancelde hij en Luisana stopte met filmen in Argentinië.

Zeven maanden lang heeft het echtpaar doorgebracht bij het bed van Noah. 'Godzijdank is het ergste nu voorbij, maar het is een lang en doorgaand proces', zegt Luisana. De actrice zegt dat haar geloof in God haar heeft geholpen om hier doorheen te komen. Ze ging iedere week naar de kerk toen Noah ziek was. Daarnaast hebben de steun van haar familie en de beterschapswensen van iedereen haar erg goed gedaan. 

Luisana gaf het interview aan Susana Gimenez, een Argentijnse televisiepresentatrice. Ze liet weten dat zij en haar echtgenoot sterker zijn geworden in deze moeilijke tijd. Ze sliepen samen met Noah en zijn jongere broertje Elias in een eenpersoonsbed. 'Als ik niet de echo had gedaan, hadden ze nooit ontdekt wat er in zijn buik zat en zou het nog veel erger zijn geweest', zegt Luisana. 

Inmiddels gaat het een stuk beter met Noah. De kanker zou naar verluidt weg zijn. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen