×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrouw met ‘irritant’ lach zaal uitgestuurd door Theo Maassen

14.09.2016 -

Theo Maassen heeft afgelopen dinsdag een vrouw uit de zaal gestuurd. Hij vond dat ze hinderlijk door zijn voorstelling heen lachte.


Dat bevestigt het Parktheater. 'In goed overleg is dit besloten om de rust in de zaal te behouden. Met de persoon in kwestie is het ook opgelost', aldus het theater. Op sociale media beklaagden verschillende bezoekers zich over de 'irritante' lach van de vrouw. Of ze haar geld terug heeft gekregen is niet bekend.

Maassen is niet de eerste cabaretier die een bezoeker wegstuurt vanwege hinderlijk lachen. Vorig jaar deed Jochem Myjer in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam hetzelfde. Hij kon zich naar eigen zeggen niet goed concentreren door de overdreven lach van de man, die de voorstelling overigens in de foyer af mocht kijken.