×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrouw Jamie Oliver hoopt op zesde kind

29.06.2018 -

Jools Oliver zou graag nog een spruit toevoegen aan haar kinderschare met echtgenoot Jamie.


Alhoewel Jamie na baby nummer 5 in 2016 verklaarde nu wel toe te zijn aan een sterilisatie, denkt zijn vrouw daar blijkbaar anders over. Ze zou graag zwanger worden voor ze eind van het jaar 44 wordt, zo laat Jools weten. In het interview met blog Made By Mammas vertelt ze ook dat ze er spijt van heeft dat ze haar twee oudsten, nu 16 en 15, erg snel na elkaar heeft gekregen. 'Het is vaak moeilijk want ze hebben dezelfde vrienden en dezelfde vriendjes. En ik ging er bijna aan onderdoor om er twee te krijgen met zo weinig tijd ertussen.'

Als Jamie en Jools inderdaad nog een kleine Oliver op de wereld zetten, zullen ze goed moeten nadenken over een naam die net zo origineel is als die van zijn of haar broers en zussen. De vijf kinderen van de tv-kok en zijn vrouw heten Poppy Honey, Daisy Boo, Petal Blossom, Bud­dy Bear en River Rocket.