Vrouw dreigt met proces tegen Mel Gibson

Mel Gibson is nog altijd in een heftige strijd verwikkeld door een auto-ongeluk dat hij rond de kerst veroorzaakte. De acteur lette even niet op de weg en reed tegen een geparkeerde auto aan.

Mel beweert dat de eigenaresse van de auto duizenden dollars van hem probeert af te troggelen, zo weet TMZ. Volgens bronnen reed Gibson in de buurt van zijn huis in Malibu toen het ongeluk gebeurde. De schade was naar verluidt zo ernstig dat hij hulp moest inschakelen om zijn auto uit te komen. Eenmaal weer met beide benen op de grond, liet de Braveheart-acteur zijn contactinformatie achter op de geparkeerde auto en vertrok.
Zijn verzekering heeft alle schade vergoed, maar de vrouw begon de 59-jarige acteur persoonlijk te bellen. Ze wil meer geld en een nieuwe auto. Gibson is van mening dat de vrouw geen recht heeft op een enorme schadevergoeding omdat hij toevallig een Hollywoodacteur is. Hij dreigt nu zijn advocaten in te schakelen om de vrouw stil te krijgen. Zij dreigt op haar beurt met een proces tegen Mel.