Vrouw claimt echte moeder van kinderen Michael Jackson te zijn

Christine Leroux claimt de biologische moeder te zijn van de drie kinderen van Michael Jackson. De vrouw heeft een verzoek bij de rechtbank van Los Angeles ingediend, waarin ze vraagt om de voogdij over de kids.

'Michael heeft mijn eitjes gebruikt om Paris, Prince en Blanket te creëren, samen met de surrogaatmoeders die hij uitkoos', zo staat in de papieren in handen van RadarOnline. Leroux zou bereid zijn om een DNA- en leugendetectortest af te leggen om haar gelijk te bewijzen.

Christine wil een relatie opbouwen met de drie kinderen en toezicht houden op hun religieuze en academische educatie. Ook wil ze weten hoe Paris, Prince en Blanket gedisciplineerd worden en met wie ze omgaan. Leroux zou in het verleden al meerdere pogingen hebben ondernomen om in contact te komen met de kids.

Kindertijd

Leroux claimt al sinds haar kindertijd goede vrienden met Michael Jackson te zijn geweest. Ze had de King of Pop gezworen alles geheim te houden, maar nu 'haar' zonen en dochter naar haar mening worden misbruikt door de Jacksonfamilie in de rechtszaak tegen concertorganisator AEG, vindt ze dat ze moet ingrijpen.

Dat ze de echte moeder is van Paris, Prince en Blanket is overigens niet de enige claim die Leroux maakt. Ze zegt Michael ook geholpen te hebben met het schrijven van zijn hits Heal The World en Thriller en beweert medeverantwoordelijk te zijn voor Jacksons imago.