Vrouw beschuldigt Jamie Foxx van swaffelen

Een vrouw heeft aangifte gedaan tegen acteur, zanger en komiek Jamie Foxx omdat hij haar zestien jaar geleden zou hebben geslagen met zijn penis. Foxx noemt de beschuldiging absurd en klaagt haar aan voor smaad.

Het incident vond volgens de vrouw plaats in 2002 in Las Vegas. De vrouw meldde zich vorige week bij de politie met het verhaal dat ze destijds een vriendin vergezelde naar een feest bij Jamie. Zij zou orale seks met de acteur hebben geweigerd, waarop hij met zijn penis haar gezicht raakte, meldt TMZ. 

De vrouw ging daarna op advies van een van Jamies vrienden naar huis. Ze beweert dat ze de volgende dag naar het ziekenhuis is gegaan om zich te laten behandelen voor een paniekaanval. De zaak lijkt verjaard, want in de staat Nevada geldt een verjaringstermijn van drie jaar. Desondanks heeft de politie in Nevada de zaak in onderzoek.

De advocaat van Jamie Foxx zegt: 'Jamie ontkent nadrukkelijk dat het incident ooit heeft plaatsgevonden. Hij zal aangifte doen bij de politie van Las Vegas tegen de vrouw voor deze valse beschuldiging.'