Vrouw Albert West kan het nog niet bevatten

Joke weet dat haar man Albert West is overleden, maar echt bevatten doet ze het nog niet. ‘Het was al laat woensdagavond toen ineens het telefoontje kwam, waarvan je hoopte dat het nooit zou komen.’

“Het ging ineens een heel stuk slechter met Albert en de arts verzocht ons naar hem toe te komen. Zo snel mogelijk, want het zou namelijk wel eens de verkeerde kant op kunnen gaan. Uiteindelijk is hij om vijf uur ’s ochtends gestorven, in ons bijzijn. Zijn toestand was al een week kritiek, maar toch… Dít kwam totaal onverwacht,” vertelt Joke, de vrouw Van Albert West aan De Telegraaf.

De 65-jarige zanger kwam op de intensive care te liggen nadat hij tijdens een fietstochtje op zijn driewielfiets met een wielrenster in botsing kwam en op zijn hoofd terecht kwam. Hij werd met hersenletsel in het ziekenhuis opgenomen. De zanger was af en toe wakker en was dat erg verward. Donderdagochtend overleed hij.

De uitvaart vindt volgende week vrijdag plaats in de Sint-Jan in Den Bosch en daar is iedereen welkom. “Albert zou niets liever hebben gewild dan dat we iedereen de kans geven afscheid van hem te nemen. Dus dat zullen we zeker doen,” vertelt zijn manager Brigitte Vis.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen