×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vrijgezellenfeest Gwyneth Paltrow in Mexico

12.04.2018 -

De vriendinnen van Gwyneth Paltrow zijn volgens Page Six druk met het organiseren van haar vrijgezellenfeest. Volgens de krant vliegen de dames in een door Cameron Diaz gehuurde privéjet dit weekend naar Mexico, om daar eens flink de bloemetjes buiten te zetten.


Bronnen meldden aan de krant 'dat het een wild feestje gaat worden'. Gwyneth kijkt erg uit naar haar eerste 'echte' huwelijk met Brad Falchuk, aangezien ze met haar eerste echtgenoot Chris Martin in het geheim was getrouwd. 'Ik heb nooit eerder een huwelijksdag gehad, met alles erop en eraan. Ook al ben ik 45, ik voel me als een 21-jarige door alles wat er te gebeuren staat', vertelde de actrice eerder dit jaar.

Ook haar vriendinnen zijn blij met haar voorgenomen huwelijk. 'Ze sturen me de hele dag door foto's van bruidsjurken, heel lief. Ze zijn superblij voor me en hebben er net zoveel zin in als ik.'

Paltrow en Falchuk maakten hun verloving bekend in Goop magazine, het tijdschrift dat hoort bij Gwyneths lifestylemerk Goop.